Dovolená přesně podle vašich představ

6 roky ago e-cvns.cz Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dovolená přesně podle vašich představ

Rádi byste se ještě letos vydali k moři, ale nemáte inspiraci? Není potřeba jezdit daleko, stačí se vydat do Chorvatska, které je nejenom cenově, ale hlavně i vzdálenostně dostupné. Tato země je často v souvislosti s Čechy zesměšňována, je to však naprosto zbytečné, poněvadž tato země má rozhodně co nabídnout. Co od dovolené v této jadranské zemi můžete očekávat? Na co se zde můžete těšit?

Krásné počasí stabilní přes celou sezónu
– Různé možnosti dopravy, od letadla, autobusu až po vlastní vozidlo
Dech beroucí příroda všude okolo
Průzračně čistá voda, která vás jen tak neomrzí
Oblázkové pláže bez odpadků a sinic
– Výborná středomořská kuchyně
– Příjemní lidé tolerantní k turistům
Přímořská atmosféra, kterou si zkrátka zamilujete
ostrůvek u Chorvatska

Jízda autobusem je rychlá a svižná

Co se týká způsobů dopravy, většina lidí volí právě Chorvatsko autobusem. Je to totiž po všech směrech nejpraktičtější. Nemusíte řešit dálniční známky, mýtné, zpoplatněné úseky, neustále hlídat mapu a pendlovat v kolonách. O všechno se za vás postará šikovný řidič, který má s touto trasou bohaté zkušenosti a dokáže ji odřídit rychle a bezpečně bez jediného zaváhání. Další výhodou je, že místo starostí se můžete věnovat sami sobě a své rodině, můžete číst knihy, brouzdat po internetu díky přítomnosti Wi-Fi, hrát hry, luštit křížovky nebo třeba sledovat filmy na moderní obrazovce. Můžete si zkrátka užívat chvíle plné pohody ještě předtím, než začne ta skutečná dovolená.
cavtat chorvatsko
Další věc je ta, že jízdenky jsou častokrát mnohem levnější, než samotný benzín a další náklady na cestu. Je to tedy i finančně výhodnější. Určitě proto popřemýšlejte, jestli se vám tato varianta nevyplatí více než cesta vlastním vozidlem. Nebudete muset navíc řešit ani parkování, které bývá často zpoplatněné, a to docela vysokými částkami, které tím pádem ušetříte.